Το μπάνιο ενός σπιτιού είναι ζωτικής σημασίας χώρος. Ο χρόνος που περνάμε μέσα σε αυτό και οι τρόποι αξιοποίησης του χώρου είναι πολλοί. Γι’αυτό χρειαζόμαστε ένα σύγχρονο, λειτουργικό και όμορφο μπάνιο στο σπίτι μας. Δεδομένης της ηλικίας των περισσότερων κατασκευών της Αττικής, η ανακαίνιση μπάνιου είναι μια πολλή αποδοτική επένδυση για το κάθε σπίτι.

Για μια σωστή ανακαίνιση μπάνιου πρέπει να διασφαλίζονται τρία βασικά στοιχεία.

Ο πρώτος βασικός κανόνας είναι πάντα να αντικαθιστούνται τα παλιά υδραυλικά και να τοποθετούνται νέες σωληνώσεις. Δεν έχει νόημα κανείς να προβεί σε μια ανακαίνιση μπάνιου και να ρισκάρει τα παλαιά υδραυλικά να αποτελλέσουν στο μέλλον την αιτία για αποξηλώσεις. Πολύ σημαντικό είναι κατά την τοποθέτηση των νέων σωληνώσεων να αλλαχθεί και το κεντρικό σιφόνι και να δοθεί μεγάλη προσοχή στις κλίσεις για την ομαλή φυσική ροή τωων υδάτων.

 

 

Εξίσου σημαντικό στοιχείο για μια σωστή ανακαίνιση μπάνιου είναι η χρήση υλικών κορυφαίας ποιότητας από τα υδραυλικά εως και τον αρμόστοκο. Το μπάνιο είναι ένας χώρος με πολύ συχνή χρήση. Η παρουσία υγρασίας, υδρατμών και χημικών ουσιών είναι σχεδόν μόνιμη. Δεν είναι καθόλου καλή επιλογή η έκπτωση και ο συμβιβασμός στην ποιότητα των υλικών. Η συχνότητα επισκευής και η συντήρησης που θα επιφέρει ένας τέτοιος συμβιβασμός θα είναι πολύ κοστοβόρες διαδιακασίες.

Το τελευταίο σημείο αναφοράς για μια αποδοτική ανακαίνιση μπάνιου είναι η λειτουργική σχεδίαση του χώρου. Η ολική ανακαίνιση μας δίνει τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσουμε τη διάταξη του χώρου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό σε ένα πολύ μικρό αλλα και σε ένα μεγαλύτερο μπάνιο. Μπορούμε έτσι να εκμεταλευτούμε ένα πολύ μικρό μπάνιο κάνοντας το πλήρως λειτουργικό χωρίς καμία έλλειψη.

Η εταιρεία μας εγγυάται την κορυφαία ποιότητα στην ανακαίνιση μπάνιου, βασισμένη στη δωρεάν μακέτα που σχεδιάζουμε για εσάς, σε αυστηρά χρονοδιαγράμματα και πάντα με τα κορυφαία υλικά από μόλις 1400€.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας!