Ανακαίνιση Επαγγελματικών Χώρων2023-02-09T06:41:09+00:00

Ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων

Rebuild Hellas

Αν σκέφτεστε να ανακαινίσετε τον επαγγελματικό σας χώρο, η εταιρεία μας μπορεί να καλύψει όλο το φάσμα μελετών και εργασιών με σκοπό τη δημιουργία ενός εντυπωσιακού και λειτουργικού χώρου για κάθε επαγγελματική σας ανάγκη.

Η εμπειρία, η συνέπεια, ο προγραμματισμός και η συνεχής επίβλεψη των έργων διασφαλίζουν την ποιότητα κατασκευής και την τήρηση ακόμα και του πιο απαιτητικού χρονοδιαγράμματος

Η εταιρεία μας παρέχει:

 • Άμεση και δωρεάν αυτοψία
 • Εκπόνηση αναλυτικού κοστολογίου και χρονοδιαγράμματος
 • Δημιουργία δισδιάστατων και τρισδιάστατων απεικονίσεων
 • Έκδοση απαραίτητων αδειών
 • Συνεχής επίβλεψη του έργου από πολιτικό μηχανικό
 • Γραπτή εβδομαδιαία ενημέρωση για την πορεία των εργασιών
 • Γραπτή εγγύηση εργασιών με την παράδοση του έργου
Ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων

Ολική ή μερική ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων

 • Μελέτη & Σχεδιασμός
 • Αποξηλώσεις
 • Επισκευές
 • Ηλεκτρολογικά και υδραυλικά
 • Σοβατίσματα
 • Βαψίματα

 • Ανακαίνιση Κουζίνας
 • Ανακαίνιση μπάνιου
 • Αντικατάσταση ή Αναπαλαίωση δαπέδων

 • Αντικατάσταση εσωτερικών & εξωτερικών κουφωμάτων
 • Τοιχοποιία & χωρίσματα

Θέλετε να ανακαινίσετε τον επαγγελματικό χώρο σας;

Ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων

Ζητήστε μας προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο παρακάτω τηλέφωνο ή συμπληρώστε την φόρμα ζήτησης προσφοράς.

Τηλεφωνική επικοινωνία: Δευ-Σαβ: 8:00-21:00

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξει κάποιος την εταιρία σας για την ανακαίνιση του ακινήτου του;2022-06-15T19:19:44+00:00

-Στην Rebuild Hellas κάθε έργο αντιμετωπίζεται και εκτελείται με γνώμονα πάντα την ποιότητα κατασκευής και την ικανοποίηση κάθε απαίτησης.
-Όλα τα έργα μας επιβλέπονται και συντονίζονται από έμπειρους πολιτικούς μηχανικούς.
-Φιλοσοφία μας αποτελεί η διαφάνεια στα κοστολόγια, η συνεχής ενημέρωση του ιδιοκτήτη και η αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.
-Πριν πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε εργασία σας παρουσιάζουμε την πρότασή μας σε τρισδιάστατο σχέδιο χωρίς επιπλέον κόστος.
-Κάθε έργο ανακαίνισης παραδίδεται σε άριστη προς χρήση κατάσταση αφού συνεργείο της εταιρίας μας αναλαμβάνει τον επαγγελματικό καθαρισμό του χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
-Η εμπειρία μας και τα έργα που έχουμε ολοκληρώσει διασφαλίζουν το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα και την κάλυψη οποιασδήποτε κατασκευαστικής ή σχεδιαστικής ανάγκης.
-Οι μηχανικοί της εταιρίας μας επιμορφώνονται συνεχώς και παρακολουθούν αδιαλείπτως τις εξελίξεις σε υλικά και εφαρμογές που καλύπτουν όλο το φάσμα ενός έργου ανακαίνισης.
-Το αρχικό συμφωνηθέν κόστος ενός έργου παρουσιάζεται αναλυτικά στην οικονομοτεχνική μας προσφορά και δεν αλλάζει από κρυφές χρεώσεις και ψιλά γράμματα.

Δίνει η εταιρία σας κάποια εγγύηση σε μια ανακαίνιση που θα εκτελέσει2022-06-15T19:13:21+00:00

Με την παράδοση και εξόφληση ενός έργου ο ιδιοκτήτης λαμβάνει γραπτη εγγύηση πέντε ετών σε όλες τις εργασίες ανακαίνισης που εκτελέσαμε.

Μπορείτε να μου προμηθεύσετε εσείς όλα τα υλικά ή πρέπει να τα αγοράσω εγώ;2022-06-15T19:12:33+00:00

Η εταιρία μας μέσω των συνεργατών της μπορεί να σας προτείνει, να σας δειγματίσει και να σας προμηθεύσει οτιδήποτε χρειαστείτε σε μια ανακαίνιση (πλακάκια, είδη υγιεινής, μπαταρίες, ηλεκτρικής συσκευές κτλ). Αν βέβαια επιθυμείτε να τα προμηθευτείτε εσείς μπορούμε φυσικά να αναλάβουμε μόνο την τοποθέτηση/εγκατάστασή τους.

Χρειάζεται να είμαι παρών καθ’όλη τη διάρκεια των εργασιών;2022-06-15T19:12:04+00:00

Κάθε έργο μας επιβλέπεται συνεχώς από έναν πολιτικό μηχανικό της εταιρίας μας ο οποίος διασφαλίζει την ποιότητα και ασφάλεια των εργασιών που εκτελούνται καθώς και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος. Η εταιρία μας μπορεί να εγγυηθεί την τάξη και ασφάλεια του ακινήτου σας μέχρι την παράδοση του έργου, καθώς και την εβδομαδιαία γραπτή ενημέρωσή σας για την πορεία των εργασιών. Ο ιδιοκτήτης μπορεί να βρεθεί στο ακίνητο όποτε και αν το επιθυμεί ή να μην παρευρεθεί καθόλου αν αυτό δεν είναι δυνατό.

Χρειάζομαι πολεοδομική άδεια για να ανακαινίσω το ακίνητό μου;2022-06-15T19:11:20+00:00

Βάση της ισχύουσας νομοθεσίας οι εργασίες ανακαίνισης ενός διαμερίσματος που δεν τροποποιούν τις αρχιτεκτονικές του όψεις και την διαρύθμισή του δεν απαιτούν την έκδοση κάποιας άδειας. Έκδοση άδειας μικρής κλίμακας απαιτείται όταν χρειαζόμαστε την εγκατάσταση ικριωμάτων (σκαλωσιά) για να προβούμε σε κάποια επισκευή ή εξωτερική μόνωση.
Σε κάθε περίπτωση η εταιρία μας φροντίζει πάντοτε να ενημερώνει γραπτώς τους ενοίκους-γείτονές σας για την επικείμενη έναρξη των εργασιών ανακαίνισης, καθώς και να μην παραβαίνει ποτέ την νομοθεσία περί κοινής ησυχίας.

Πόσο κοστίζει μια ανακαίνιση σπιτιού;2022-06-15T19:11:36+00:00

Για να καθοριστεί επακριβώς το κόστος μιας ανακαίνισης πρέπει να γνωρίζουμε τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του ακινήτου σας καθώς και το βαθμό στον οποίο θα επέμβουμε. Μια ολική ανακαίνιση (αλλαγή κουφωμάτων, αυτονομία θέρμανσης, πλήρης ανακαίνιση κουζίνας, πλήρης ανακαίνιση μπάνιου, νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση, νέες πόρτες και ντουλάπες, νέα δάπεδα και χρωματισμοί) έχει ένα ενδεικτικό αρχικό κόστος περίπου 400-500€/τετραγωνικό.

Go to Top