Εξωτερική Θερμομόνωση2023-02-09T06:43:54+00:00

Εξωτερική Θερμομόνωση

Rebuild Hellas

Η εξωτερική θερμομόνωση σε νέες ή υφιστάμενες κατασκευές έχει καταστεί πλέον απαραίτητο κομμάτι στην κατασκευή ή την ανακαίνιση. Αναμφίβολα η ενεργειακή αλλά και αισθητική αναβάθμιση που επιτυγχάνεται προσφέρει εξοικονόμηση χρημάτων και καλύτερο βιοτικό επίπεδο.

Οι μηχανικοί της εταιρείας μας κατέχουν μεγάλη εξειδίκευση στην εξωτερική θερμομόνωση μέσω της συνεχούς παρακολούθησης των νέων υλικών και επιμορφωτικών σεμιναρίων.

Η εταιρεία μας παρέχει:

  • Άμεση και δωρεάν αυτοψία
  • Επιλογή και πρόταση του κατάλληλου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης
  • Εκπόνηση αναλυτικού κοστολογίου και χρονοδιαγράμματος
  • Έκδοση απαραίτητων αδειών
  • Συνεχής επίβλεψη του έργου από πολιτικό μηχανικό
  • Γραπτή εγγύηση εργασιών με την παράδοση του έργου
Εξωτερική Θερμομόνωση

Τα οφέλη της Εξωτερικής Θερμομόνωσης

Έως 60% βελτίωση της θερμικής απόδοσης του κτιρίου

Βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στο κτήριο

Έως 60% μείωση απαιτούμενης ενέργειας για ψύξη ή θέρμανση

Ανακαίνιση των εξωτερικών όψεων του κτιρίου

Έργα μας στην Εξωτερική Θερμομόνωση

Θέλετε να μονώσετε το σπίτι σας;

εξωτερική θερμομόνωση

Ζητήστε μας προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο παρακάτω τηλέφωνο ή συμπληρώστε την φόρμα ζήτησης προσφοράς.

Τηλεφωνική επικοινωνία: Δευ-Σαβ: 8:00-21:00

Συχνές ερωτήσεις

Χρειάζομαι πολεοδομική άδεια για να ανακαινίσω το ακίνητό μου;2022-06-15T19:11:20+00:00

Βάση της ισχύουσας νομοθεσίας οι εργασίες ανακαίνισης ενός διαμερίσματος που δεν τροποποιούν τις αρχιτεκτονικές του όψεις και την διαρύθμισή του δεν απαιτούν την έκδοση κάποιας άδειας. Έκδοση άδειας μικρής κλίμακας απαιτείται όταν χρειαζόμαστε την εγκατάσταση ικριωμάτων (σκαλωσιά) για να προβούμε σε κάποια επισκευή ή εξωτερική μόνωση.
Σε κάθε περίπτωση η εταιρία μας φροντίζει πάντοτε να ενημερώνει γραπτώς τους ενοίκους-γείτονές σας για την επικείμενη έναρξη των εργασιών ανακαίνισης, καθώς και να μην παραβαίνει ποτέ την νομοθεσία περί κοινής ησυχίας.

Πόσο κοστίζει μια ανακαίνιση σπιτιού;2022-06-15T19:11:36+00:00

Για να καθοριστεί επακριβώς το κόστος μιας ανακαίνισης πρέπει να γνωρίζουμε τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του ακινήτου σας καθώς και το βαθμό στον οποίο θα επέμβουμε. Μια ολική ανακαίνιση (αλλαγή κουφωμάτων, αυτονομία θέρμανσης, πλήρης ανακαίνιση κουζίνας, πλήρης ανακαίνιση μπάνιου, νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση, νέες πόρτες και ντουλάπες, νέα δάπεδα και χρωματισμοί) έχει ένα ενδεικτικό αρχικό κόστος περίπου 400-500€/τετραγωνικό.

Χρειάζεται να είμαι παρών καθ’όλη τη διάρκεια των εργασιών;2022-06-15T19:12:04+00:00

Κάθε έργο μας επιβλέπεται συνεχώς από έναν πολιτικό μηχανικό της εταιρίας μας ο οποίος διασφαλίζει την ποιότητα και ασφάλεια των εργασιών που εκτελούνται καθώς και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος. Η εταιρία μας μπορεί να εγγυηθεί την τάξη και ασφάλεια του ακινήτου σας μέχρι την παράδοση του έργου, καθώς και την εβδομαδιαία γραπτή ενημέρωσή σας για την πορεία των εργασιών. Ο ιδιοκτήτης μπορεί να βρεθεί στο ακίνητο όποτε και αν το επιθυμεί ή να μην παρευρεθεί καθόλου αν αυτό δεν είναι δυνατό.

Μπορείτε να μου προμηθεύσετε εσείς όλα τα υλικά ή πρέπει να τα αγοράσω εγώ;2022-06-15T19:12:33+00:00

Η εταιρία μας μέσω των συνεργατών της μπορεί να σας προτείνει, να σας δειγματίσει και να σας προμηθεύσει οτιδήποτε χρειαστείτε σε μια ανακαίνιση (πλακάκια, είδη υγιεινής, μπαταρίες, ηλεκτρικής συσκευές κτλ). Αν βέβαια επιθυμείτε να τα προμηθευτείτε εσείς μπορούμε φυσικά να αναλάβουμε μόνο την τοποθέτηση/εγκατάστασή τους.

Δίνει η εταιρία σας κάποια εγγύηση σε μια ανακαίνιση που θα εκτελέσει2022-06-15T19:13:21+00:00

Με την παράδοση και εξόφληση ενός έργου ο ιδιοκτήτης λαμβάνει γραπτη εγγύηση πέντε ετών σε όλες τις εργασίες ανακαίνισης που εκτελέσαμε.

Γιατί να επιλέξει κάποιος την εταιρία σας για την ανακαίνιση του ακινήτου του;2022-06-15T19:19:44+00:00

-Στην Rebuild Hellas κάθε έργο αντιμετωπίζεται και εκτελείται με γνώμονα πάντα την ποιότητα κατασκευής και την ικανοποίηση κάθε απαίτησης.
-Όλα τα έργα μας επιβλέπονται και συντονίζονται από έμπειρους πολιτικούς μηχανικούς.
-Φιλοσοφία μας αποτελεί η διαφάνεια στα κοστολόγια, η συνεχής ενημέρωση του ιδιοκτήτη και η αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.
-Πριν πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε εργασία σας παρουσιάζουμε την πρότασή μας σε τρισδιάστατο σχέδιο χωρίς επιπλέον κόστος.
-Κάθε έργο ανακαίνισης παραδίδεται σε άριστη προς χρήση κατάσταση αφού συνεργείο της εταιρίας μας αναλαμβάνει τον επαγγελματικό καθαρισμό του χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
-Η εμπειρία μας και τα έργα που έχουμε ολοκληρώσει διασφαλίζουν το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα και την κάλυψη οποιασδήποτε κατασκευαστικής ή σχεδιαστικής ανάγκης.
-Οι μηχανικοί της εταιρίας μας επιμορφώνονται συνεχώς και παρακολουθούν αδιαλείπτως τις εξελίξεις σε υλικά και εφαρμογές που καλύπτουν όλο το φάσμα ενός έργου ανακαίνισης.
-Το αρχικό συμφωνηθέν κόστος ενός έργου παρουσιάζεται αναλυτικά στην οικονομοτεχνική μας προσφορά και δεν αλλάζει από κρυφές χρεώσεις και ψιλά γράμματα.

Go to Top