Κατασκευή οικιστικών έργων2023-02-09T06:43:12+00:00

Κατασκευή Οικιστικών έργων

Rebuild Hellas

Η εταιρεία μας καλύπτει όλο το φάσμα μελετών, αδειοδοτήσεων και εργασιών που απαιτούνται για την κατασκευή μιας σύγχρονης κατοικίας. Από τον σχεδιασμό του έργου μέχρι την παράδοσή του με το κλειδί στο χέρι (turn key solution) καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας τηρώντας αυστηρά το αρχικό κοστολόγιο και χρονοδιάγραμμα.

Στην κατασκευή Οικοδομικών Έργων παρέχουμε:

  • Σχεδίαση και πρόταση αρχιτεκτονικών σχεδίων
  • Εκπόνηση όλων των απαραίτητων μελετών
  • Έκδοση οικοδομικής άδειας
  • Εκπόνηση αναλυτικού κοστολογίου και χρονοδιαγράμματος
  • Ανάληψη της γενικής επίβλεψης του έργου
  • Συνεχής επίβλεψη και οργάνωση εργασιών
  • Γραπτή μηνιαία ενημέρωση για την πορεία των εργασιών

  • Γραπτή εγγύηση εργασιών με την παράδοση του έργου
Κατασκευή οικιστικών έργων

Ενδιαφέρεστε για Κατασκευή Οικιστικών Έργων;

Κατασκευή Οικίας

Ζητήστε μας προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο παρακάτω τηλέφωνο ή συμπληρώστε την φόρμα ζήτησης προσφοράς.

Τηλεφωνική επικοινωνία: Δευ-Σαβ: 8:00-21:00

Συχνές ερωτήσεις

Χρειάζομαι πολεοδομική άδεια για να ανακαινίσω το ακίνητό μου;2022-06-15T19:11:20+00:00

Βάση της ισχύουσας νομοθεσίας οι εργασίες ανακαίνισης ενός διαμερίσματος που δεν τροποποιούν τις αρχιτεκτονικές του όψεις και την διαρύθμισή του δεν απαιτούν την έκδοση κάποιας άδειας. Έκδοση άδειας μικρής κλίμακας απαιτείται όταν χρειαζόμαστε την εγκατάσταση ικριωμάτων (σκαλωσιά) για να προβούμε σε κάποια επισκευή ή εξωτερική μόνωση.
Σε κάθε περίπτωση η εταιρία μας φροντίζει πάντοτε να ενημερώνει γραπτώς τους ενοίκους-γείτονές σας για την επικείμενη έναρξη των εργασιών ανακαίνισης, καθώς και να μην παραβαίνει ποτέ την νομοθεσία περί κοινής ησυχίας.

Πόσο κοστίζει μια ανακαίνιση σπιτιού;2022-06-15T19:11:36+00:00

Για να καθοριστεί επακριβώς το κόστος μιας ανακαίνισης πρέπει να γνωρίζουμε τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του ακινήτου σας καθώς και το βαθμό στον οποίο θα επέμβουμε. Μια ολική ανακαίνιση (αλλαγή κουφωμάτων, αυτονομία θέρμανσης, πλήρης ανακαίνιση κουζίνας, πλήρης ανακαίνιση μπάνιου, νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση, νέες πόρτες και ντουλάπες, νέα δάπεδα και χρωματισμοί) έχει ένα ενδεικτικό αρχικό κόστος περίπου 400-500€/τετραγωνικό.

Χρειάζεται να είμαι παρών καθ’όλη τη διάρκεια των εργασιών;2022-06-15T19:12:04+00:00

Κάθε έργο μας επιβλέπεται συνεχώς από έναν πολιτικό μηχανικό της εταιρίας μας ο οποίος διασφαλίζει την ποιότητα και ασφάλεια των εργασιών που εκτελούνται καθώς και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος. Η εταιρία μας μπορεί να εγγυηθεί την τάξη και ασφάλεια του ακινήτου σας μέχρι την παράδοση του έργου, καθώς και την εβδομαδιαία γραπτή ενημέρωσή σας για την πορεία των εργασιών. Ο ιδιοκτήτης μπορεί να βρεθεί στο ακίνητο όποτε και αν το επιθυμεί ή να μην παρευρεθεί καθόλου αν αυτό δεν είναι δυνατό.

Μπορείτε να μου προμηθεύσετε εσείς όλα τα υλικά ή πρέπει να τα αγοράσω εγώ;2022-06-15T19:12:33+00:00

Η εταιρία μας μέσω των συνεργατών της μπορεί να σας προτείνει, να σας δειγματίσει και να σας προμηθεύσει οτιδήποτε χρειαστείτε σε μια ανακαίνιση (πλακάκια, είδη υγιεινής, μπαταρίες, ηλεκτρικής συσκευές κτλ). Αν βέβαια επιθυμείτε να τα προμηθευτείτε εσείς μπορούμε φυσικά να αναλάβουμε μόνο την τοποθέτηση/εγκατάστασή τους.

Δίνει η εταιρία σας κάποια εγγύηση σε μια ανακαίνιση που θα εκτελέσει2022-06-15T19:13:21+00:00

Με την παράδοση και εξόφληση ενός έργου ο ιδιοκτήτης λαμβάνει γραπτη εγγύηση πέντε ετών σε όλες τις εργασίες ανακαίνισης που εκτελέσαμε.

Γιατί να επιλέξει κάποιος την εταιρία σας για την ανακαίνιση του ακινήτου του;2022-06-15T19:19:44+00:00

-Στην Rebuild Hellas κάθε έργο αντιμετωπίζεται και εκτελείται με γνώμονα πάντα την ποιότητα κατασκευής και την ικανοποίηση κάθε απαίτησης.
-Όλα τα έργα μας επιβλέπονται και συντονίζονται από έμπειρους πολιτικούς μηχανικούς.
-Φιλοσοφία μας αποτελεί η διαφάνεια στα κοστολόγια, η συνεχής ενημέρωση του ιδιοκτήτη και η αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.
-Πριν πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε εργασία σας παρουσιάζουμε την πρότασή μας σε τρισδιάστατο σχέδιο χωρίς επιπλέον κόστος.
-Κάθε έργο ανακαίνισης παραδίδεται σε άριστη προς χρήση κατάσταση αφού συνεργείο της εταιρίας μας αναλαμβάνει τον επαγγελματικό καθαρισμό του χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
-Η εμπειρία μας και τα έργα που έχουμε ολοκληρώσει διασφαλίζουν το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα και την κάλυψη οποιασδήποτε κατασκευαστικής ή σχεδιαστικής ανάγκης.
-Οι μηχανικοί της εταιρίας μας επιμορφώνονται συνεχώς και παρακολουθούν αδιαλείπτως τις εξελίξεις σε υλικά και εφαρμογές που καλύπτουν όλο το φάσμα ενός έργου ανακαίνισης.
-Το αρχικό συμφωνηθέν κόστος ενός έργου παρουσιάζεται αναλυτικά στην οικονομοτεχνική μας προσφορά και δεν αλλάζει από κρυφές χρεώσεις και ψιλά γράμματα.

Go to Top